Victor Ciutacu: Robert Turcescu, ce spunea în 2012, când s-a aflat că este colonel-VIDEO

Victor Ciutacu postează pe blog un monolog  al lui Robert Turcescu din emisiunea "Sub semnul întrebării", moderată de acesta  la B1 Tv, după ce s-a aflat că este colonel.  

"Mizeria cu autodetonarea demonstrativă, pe blogul ulterior băgat în mentenanță și în direct, a colonelului Turcescu, pigmentată cu misticism și invitații colective la deconspirări, are (și) altceva urât în spate. E, clar, cu va urma. Fiindcă, între altele, canalia aia n-are nici onoare, nici conștiință. Deci n-avea ce să urle-n el. Încă n-am o concluzie a acestui scandal pur securistic. Am comentat, parțial, în funcție de desfășurarea nebuniei", scrie Ciutacu pe blog.

Citește și: ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ILIE NĂSTASE: Am intervenit, nu l-am dat afară

"Până ce mă lămuresc ce-i în spate, vă ofer, spre aducere aminte, niște mărgele de înțelepciune ale aceluiași cadru militar. Era momentul când s-a aflat că e colonel, nu și despre acoperire. Zic că eliberarea nu e completă fără un gest spectaculos.

Promit să-mi trag un glonț în cap dacă este găsită vreo adeziune de-a mea la PDL. Chestia cu colonelul este iarăși halucinantă. În primul rînd nu am fost informat de o asemenea avansare, la care probabil ar fi trebuit să-mi dau acceptul. O altă problemă e că n-am făcut armata, așa că n-am cum să fiu colonel. Trăim într-o epocă a demenței", scrie victor Ciutacu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel