Ciutacu, după ce Meleșcanu și Palada au plecat de la guvern: Băi, oameni buni...

Victor Ciutacu, jurnalist România TV, comentează în stilu-i caracteristic faptul că eliberarea lui Teodor Meleşcanu şi a lui Mirel Palada din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului prin decizii ale premierului Dacian Cioloş dă naștere la dezbateri, precizând că nu este nici "epurare", nici "act de dreptate".

"Bai, oameni buni, ca tot se isca dezbaterea pe tema sterila a eliberarii din functie a consilierilor Melescanu si Palada de la guvern, povestea e simpla. Vii consilier cu demnitarul (sau dupa el) si pleci cand i se termina mandatul (sau inainte). Nu-i epurare, nu-i act de dreptate.

Cand Ursache a preluat portofoliul de la Musetescu, m-am dus la el cu demisia scrisa. M-a rugat, desi nu plecam pe strada, sa raman pana la sfarsitul anului/mandatului, insistand cu nu vine cu alti consilieri si ca va lamuri asta intr-o sedinta. Doua saptamani dupa aia, nu m-a cautat si nu a convocat intalnirea despre care vorbea. Am inteles ca n-are nevoie de mine si ca i-o fi fost omului jena sa-mi spuna direct, am revenit cu hartia, am inregistrat-o si ne-am strans mainile. A doua zi eram in biroul lui Tuca si incepeam cei noua ani de Jurnalul National.

De la Seres am plecat, dupa doua luni, de azi pe maine si n-a murit nimeni din chestia asta", a scris, sâmbătă, pe Facebook, jurnalistul Victor Ciutacu.

[citeste si]

Teodor-Viorel Meleşcanu şi Theodor-Mirel Palada au fost eliberaţi din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului prin decizii ale premierului Dacian Cioloş. Deciziile de eliberare au apărut joi seară în Monitorul Oficial.

Teodor Meleşcanu a fost numit consilier pe probleme de securitate şi apărare de Victor Ponta, în noiembrie 2014. Fostul şef al SIE a fost eliberat la cerere din funcţie (cerere depusă pe 2 decembrie, conform Monitorului Oficial).

Mirel Palada a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului condus de Victor Ponta până în septembrie 2014, timp de un an, după care a fost numit consilier pentru strategii guvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel