Victor Ciutacu, reacție în cazul Mădălin Voicu-Nicolae Păun: Miza e...

Victor Ciutacu reacționează pe blogul personal după ce DNA a cerut miercuri încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, susținând că, de fapt, miza acestui scandal este președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ștefan Diaconu, "ultimul supraviețuitor de rang înalt al regimului Ponta".

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, mărturisește că ceea ce l-a șocat nu a fost faptul că Mădălin Voicu a fost audiat la DNA, ci "acuzațiile în urma cărora a devenit urmărit penal și în baza cărora i s-a cerut arestarea", motiv pentru care s-a apucat să citească "scurta explicație a DNA, să văd cum a devalizat nemernicul visteria republicii, că n-am ajuns să cred pe cuvânt de onoare tot ce ni se servește".

"Pe scurt, dacă ai răbdare și interes să treci peste șocantele acuzații penale la adresa lu' Medelin, o să constați că "marele jaf" e, de fapt, o găinărie. Pedepsibilă penal au ba, asta rămâne de văzut în instanță, dar tot găinărie. Țiganu' și-a luat câte o mie pe lună de la Nicky Scorpion, pe drepturi de autor și printr-un ONG în care drena ăla ce cotizau beneficiarii finanțărilor pe care li le asigura. În plus, i-a făcut rost de un salariu nevesti-sii, urmărită penal și ea în calitate de complice al marelui devalizator. Asta e toată urgia...", scrie Victor Ciutacu pe blog, jurnalistul precizând în continuare care este miza acestui "scandal".

"De ce acum (banii s-au învârtit ani de zile) și cu atât iureș acest scandal, cui folosește? Asta e întrebarea, pentru oricine are timp, chef și putința de a gândi. Iar răspunsul vine cât se poate de rapid. Pentru că totul e transparent. Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt mijloacele. Miza e Gelu Diaconu, încă (probabil, maxim două zile) șef al ANAF, ultimul supraviețuitor de rang înalt al regimului Ponta. Care n-a priceput de vorbă bună, nici după execuția fostului procuror general Tiberiu Nițu, că e cazul să-și ia praf de mers. Restu-i poveste și – era să uit! – reîmpărțirea sferelor de influență în atât de disputata politic lume țigănească", conchide Victor Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel