Victor Ciutacu, reacție după ce a aflat că Robert Turcescu i-a aprobat cererea de prietenie pe Facebook

Victor Ciutacu, jurnalist România TV, relatează, într-o postare pe Facebook, ce a reușit să-l enerveze la sfârșitul săptămânii trecute, în condițiile în care "oricâtă toleranță subită l-ar lovi, nu poate sări anumite bariere".

Potrivit celor relatate, luni, de Victor Cutacu pe pagina sa de socializare, atât Robert Turcescu, cât și Sorina Matei au primit cereri de prietenie pe Facebook de la  el. Jurnalistul România TV precizează că nu-i aparțin aceste acțiuni, dar și că începe să-l enerveze persoana care se joacă cu al lui cont de Facebook.

"In week-end m-am trezit ca Turcescu a aprobat cererea mea de prietenie si ca si Sorina a primit una similara. Daca nu am fost inconstient (si nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo cadere), eu nu le-am trimis nimic oamenilor. Nu ca nu m-ar interesa ce posteaza (il urmaresc eu pe Basescu), dar, oricata toleranta subita m-ar lovi, nu pot sari anumite bariere. Deci, pe scurt, nu am dat aiurea-n butoane si cineva se joaca periculos cu al meu cont de fb. Ceea ce risca sa ma enerveze si mai tare...", a scris pe pagina sa de socializare Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel