Victor Ciutacu, observație fabuloasă după declarațiile lui Sorin Oprescu în fața instanței

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a reacționat, luni, pe pagina sa de socializare, după ce a citit motivarea deciziei prin care judecătorii de la Curtea de Apel București au menținut măsura arestării preventive față de Sorin Oprescu. Jurnalistul este mirat de faptul că, deși, fostul primar general al Capitalei primea permanent avertizări de la Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, dar și de la liderul liberal Marian Petrache, că-l urmărește statul de drept ca să-l aresteze, în conștiința publică, a fost arestat "Oprescu, prietenul lui Ciutacu".

În motivarea deciziei din 14 septembrie, prin care judecătorii de la Curtea de Apel București au menținut măsura arestării preventive față de Oprescu, se află și pasaje din declarația dată de primar în sala de judecată. Potrivit celor declarate de Oprescu în fața instanței, edilul a trăit șapte ani între "agonie și extaz" la Primăria Capitalei, deoarece mereu venea câte o persoană să-l anunțe că va fi arestat a doua zi, iar printre cei care îi dădeau în acest sens "informații pe surse" de la DNA se afla și Rareș Bogdan și chiar și Cozmin Gușă îi aducea asemenea zvonuri.

Victor Ciutacu a comentat, luni, în cadrul unei postări pe facebook, în legătură cu cele citite în motivarea instanței.

"Sorin Oprescu e (mă rog, a fost, că poate să uite de funcție și viitor politic) primar general de mai bine de 7 (șapte) ani. Gurile rele susțin că și cu un oarecare sprijin din partea mea, dar, vorba altui Sorin celebru, fascinantul domn Vântu, să trecem peste...

De la instalare, am băut împreună o singură cafea în biroul lui din primăria veche; și aia din greșeală, că ne-am petrecut prin incintă fără să ne propunem asta. În sediul nou, n-am avut plăcerea. Mai mult, cu excepția a vreo două-trei emisii la România TV, n-am mai discutat deloc, nici măcar telefonic. Nu știu dacă din cauza mea sau a lui, dar zău că n-are importanță în context.

Citesc, în schimb, în motivarea instanței, că, spre exemplu, Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, ca să nu mai vorbesc despre - nu-i așa - adversarul politic Marian Petrache, îl avertizau, deduc că-n întâlniri discrete tete-a-tete, că-l urmărește statul de drept ca să-l aresteze. Și, cu toate astea, în conștiința publică, a fost arestat "Oprescu, prietenul lui Ciutacu". Ceea ce, până la urmă, deși poate ar trebui, nu mă deranjează. Fiindcă, după ce-și va mai reveni și (sper) descâlci situația judiciară al dracului de complicată, poate se va lămuri și Sorin cine i-a fost prieten și cine nu...

P.S. Deși sper că e inutil, mai precizez, încă o dată, că m-aș bucura dacă Doctoru' s-ar scoate la vopsea din povestea asta urâtă", este mesajul postatde Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel