EXCLUSIV  Victor Ciutacu: Ne-au audiat la miliție, ca pe hoții de buzunare- VIDEO

Roxana Neagu / 24 feb 2018 / 23:19 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit, la interviul DCNews, despre audierile la Parchetul General. 

În ceea ce privește ancheta in rem a Parchetului General cu privire la înregistrările cu Vlad Cosma și Mircea Negulescu, jurnaliștii Victor Ciutacu și Val Vâlcu sunt de părere că ”vor fi prinși cei care le-au difuzat”. 

”Păi, da, nu m-au mai chemat pe mine o dată cu încă 40. Acum s-a făcut anul de când m-au chemat la Parchetul General și ne-au audiat la miliție, ca pe hoții de buzunare, că mi-a zis doamna procuror că nu avea loc să audieze atâția. Zic: doamnă, dar trebuia să chemați neapărat 40 în același timp, nu puteați să ne luați pe rând?” a amintit Victor Ciutacu, la interviul DCNews

Dosarul despre care a amintit Victor Ciutacu a fost clasat. Jurnalistul scria pe Facebook, după clasarea procesului: ”Cu toată dragostea, ne trimite și nouă cineva ordonanța de clasare? Sau ne resemnăm cu ideea că peste 40 de oameni dintr-o redacție au fost audiați calup fiindcă își merită soarta? P.S. Ne-or fi încetat, cu ocazia asta festivă, mandatele de ascultare/interceptare/monitorizare? Primim, legal, comunicările în plic?”. 

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24