Victor Ciutacu, mesaj amar pentru Radu Mazăre: Ai fost și tu ziarist

Victor Ciutacu i-a transmis un mesaj lui Radu Mazăre, amicul său cu care a împărțit și bune și rele, după cum mărturisește chiar jurnalistul.

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV recunoaște că Radu Mazăre i-a fost alături în repetate rânduri. Cu toate acestea, un episod petrecut miercuri i-a lăsat un gust amar lui Victor Ciutacu.

La un moment dat, Radu Mazăre a fost întrebat de o jurnalistă de la România TV despre şpaga de la Elan Schwartzenberg. Răspunsul său nervos a venit imediat: "Hai nu fi obraznică. Procurorii spun şi judecătorii spun şi ei că nu există probe. Nu mă mai acuza. Eu ştu că mă acuzi la ordin, la dispoziţie. Lasă-mă în pace, hai gata! Întreabă-i pe fraţii Ghiţă că sunt sub control judiciar, eu sunt liber deocamdată. (... ) Ce, faci anchetă cu mine? Nu vreau să-ţi răspund. (...) Ce problemă ai tu să mă întrebi despre relaţia mea privată cu prietenul meu Elan Schwarzenberg. Că are patronul tău o problemă cu Elan Schwarzenberg, asta e o altă problemă. Elan este prietenul meu, un om de mare calitate". 

Victor Ciutacu, dezamăgit de Radu Mazăre

Victor Ciutacu s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Radu Mazăre față de colega lui Cătălina Hopârteanu.

"Am și un mesaj, lung și amar, pentru amicul meu Mazăre. Radule, am făcut emisiuni mișto împreună, am fost în cluburi împreună. Ne-am respectat întotdeauna și, într-un moment greu pentru mine, nici nu știu dacă îți mai amintești, mi-ai făcut o propunere interesantă și neașteptată. N-a mai fost nevoie, din fericire pentru amândoi, să-ți răspund la ea. Dar n-am uitat momentul.

M-am trezit azi dimineață și am citit bucuros alerta că vei fi cercetat în stare de libertate. Dar m-am amărât când te-am văzut luând-o la goană pe colega mea Cătălina Hopârteanu. Știu, ești sensibil la Elan, dar acuzațiile din dosar se referă taman la o presupusă șpagă pe care ți-ar fi dat-o. Te cred că ești tracasat, speriat și sfârșit, dar m-a mâhnit reacția ta. Nu tot Universul conspiră împotriva ta și a lui Elan și nu stăm toți, la Romania TV, un post care (cu bunele și relele lui) te-a sprijinit când alții săreau cu picioarele pe tine, cu urechea ciulită să ne spună Sebi ce să te întrebăm pe tine.

Ai fost și tu ziarist. Și ai avut coaie. Între altele, d-asta ai și răzbit în politică și, mai ales, în viață. Tocmai având în vedere trecutul tău profesional, puteai să te abții, să nu răspunzi, să negi, s-o dai cotită. Găseai tu o variantă infinit mai bună. Data trecută când ai fost eliberat, am fost printre primii care te-au sunat să te felicite și să te îmbărbăteze. Aș fi vrut s-o fac și astăzi, dar m-am abținut. Pentru că nu mi-ar fi și nu ți-ar fi plăcut ceea ce ai fi auzit", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ciutacu, mesaj NECRUȚĂTOR pentru mai mulți jurnaliști

Radu Mazăre, cercetat în stare de libertate

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea DNA de arestare preventivă a lui Radu Mazăre, urmând ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, într-un dosar în care este acuzat de trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu. Aceeași decizie a fost luată și în cazul omului de afaceri Sorin Strutinsky, însă acesta este arestat preventiv într-un alt dosar. Decizia instanței nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel