Victor Ciutacu, lovitură după interviul cu Traian Băsescu. 'Cu toată dragostea, regret că i-am dezamăgit'-exclusiv

Interviul pe care Traian Băsescu i l-a acordat în exclusivitate lui Victor Ciutacu a propulsat România TV pe primul loc în topul televiziunilor de ştiri. 

Președintele a reușit să strângă foarte mulți români în fața micului ecran. De ce? Poate și pentru că mulți se așteptau să vadă un măcel Victor Ciutacu-Traian Băsescu. Spre dezamăgirea unora, a fost o discuție civilizată care s-a lăsat cu peste 20 de știri, un dialog care trebuia să se întâmple demult.

Despre toate aceste lucruri, Victor Ciutacu a vorbit în exclusivitate pentru DC News.

DC News: România TV a fost lider de audiență în timpul interviul dumneavoastră cu Traian Băsescu. Cum de mai poate președintele să mai strângă și acum atâția oameni în fața televizorului?

Victor Ciutacu: Spre deosebire de toți contestatarii săi politici, încă este viu. Chiar și tocit, după 10 ani la Cotroceni și peste 25 de politică, dacă știi să-l pui în valoare, să-l stârnești, produce interes. Și generează știri și controverse. Băsescu este un foarte bun actor și se simte ca peștele-n apă la televizor. Dincolo de asta, sunt și eu prea bătrân pentru a mai face pe modestul. Și eu sunt bun, al dracului de bun. Iar doi oameni buni produc, de regulă, o emisie bună.

[citeste si]

DC News: Audiența pe care ați făcut-o credeți că s-a datorat și faptului că lumea aștepta să vadă un meci Ciutacu-Băsescu?

(w670)


Victor Ciutacu: Sigur că da! După mai bine 10 ani de bălăcăreală reciprocă, în care nici unul dintre noi n-a precupețit cuvinte și atitudine, e-n firea lucrurilor ca lumea să se aștepte la un măcel reciproc. Cu toată dragostea, regret că i-am dezamăgit. Am făcut o promisiune publică, aceea că Traian Băsescu (dacă va răspunde invitației mele) va beneficia de tratament egal cu al tuturor celor care mi-au trecut pragul, m-am ținut de cuvânt. Eu chiar nu-mi bat joc de meserie. Răfuielile mi le rezolv personal, bărbătește, nu pe post. Altfel, sigur, a fost un avantaj că lumea era curioasă dacă ne scoatem ochii sau nu.

DC News: Ce ați vorbit înainte de interviu cu Traian Băsescu și după interviu? Dacă ne puteți dezvălui... 

Victor Ciutacu: Am fumat câteva țigări, am socializat, nimic special și, cu siguranță, de anunțat public.

(w670)

DC News: A fost o întrebare pe care nu ați apucat să o adresați președintelui? 

Victor Ciutacu: Da, câteva chiar, timpul a fost nemilos, dar le las pentru data viitoare. Fiindcă mai avem multe lucruri de lămurit...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel