Victor Ciutacu, la Antena 3 după 5 ani de la plecarea sa

După cinci ani de plecarea sa, Victor Ciutacu a revenit la Antena 3.

Jurnalistul de la România TV a avut o intervenție telefonică la "Sinteza Zilei" în emisiunea lui Mihai Gâdea. Victor Ciutacu a reacționat după ce Direcția Națională Anticorupție a intervinit în procesul civil dintre Laura Codruța Kovesi și jurnaliștii Mihai Gâdea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvică și Răzvan Savaliuc.

Șefa DNA a cerut un milion de lei daune, după ce în platoul "Sintezei Zilei" s-au pus simple întrebări și s-au emis opinii, referitoare la cazul Mircea Băsescu - Bercea Mondial. DNA a dorit toate documentele de la dosar, "în interesul soluționării unui dosar penal".

[citeste si]

"Este terorism mediatic, așa cum a spus și Răzvan Savaliuc. Este inadmisibil ca o instituție care se ocupă de zona judiciară penală să intervină penal într-un proces civil în care parte este șefa instituției penale. Este un act de intimidare. Este absolut halucinant. Pe mine m-a șocat faptul că procesul vostru început în 2015 a fost urmat în 2016 pe un dosar penal cu număr. Înțeleg că DNA vrea să sugereze faptul că între voi și niște judecători există implicații penale? Adică vă bănuiește cineva că ați dat șpagă unor judecători pentru a vă achita în procesul cu doamna Kovesi sau îi bănuiește cineva pe judecători că v-au dat vouă șpagă pentru a vă lua de doamna Kovesi? Nu reușesc să mă lămuresc. Domnul Horodniceanu a fost penal timp de un an, prin grija doamnei Kovesi, fără să știe. Mi se pare de noaptea minții, la fel cum mi se pare și faptul că DNA intervine în procesul civil dintre voi și șefa lor", a zis Victor Ciutacu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel