Victor Ciutacu l-a luat la rost pe Rareș Bogdan, în direct. ”Astăzi am primit o palmă”

Victor Ciutacu i-a amintit lui Rareș Bogdan ce promisiune i-a făcut în campania electorală, pe care încă nu o au pe lista scurtă reprezentanții PNL. 

Rareș Bogdan vorbea despre respectarea promisiunilor electorale, într-o intervenție telefonică la România TV, moment în care Victor Ciutacu i-a spus: ”Apropo de respectat promisiuni electorale, d-le Bogdan. Astăzi am primit ca o palmă eu, personal. Mi-ați promis, vreme de câteva luni de zile, că se termină cu pensiile speciale și astăzi aflu de la dvs. că trebuie să vă mai votăm o dată și-n 2020 pentru treaba asta? Aveți proiect de lege al dlui Teodorovici de impozitare a lor. Ce vă ține?”. 

Prim-vicepreședintele PNL a răspuns că ”noi am anunțat astăzi că vom face asumare pe legea recursului compensatoriu, pe OUG 114, pe corecție, pe o mulțime de promisiuni din campanie și că, în momentul acesta, se studiază inclusiv chestiunea legată de pensiile speciale. Dacă dl Teodorovici sau altcineva a anunțat că miercuri se discută în Parlament acest lucru, nimeni nu spune... Eu n-am încredere în domniile lor că, într-adevăr, și-au schimbat atitudinea față de pensiile speciale”. 

Rareș, dar eu am încredere în tine. Mi-ai promis mie că le tai pensiile speciale” a subliniat Victor Ciutacu. ”Nu putem s-o facem de pe o zi pe alta, am venit la putere acum trei săptămâni, tot ceea ce am promis în campania electorală vom pune în aplicare, absolut tot” a răspuns Rareș Bogdan. 

Eugen Teodorovici a explicat, la același post de televiziune, că proiectul său cu privire la tăierea pensiilor speciale are toate avizele necesare, e trecut de Senat și se află pe masa Camerei Deputaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel