Victor Ciutacu, întrebare uluitoare pentru Olguța Vasilescu: Sunteți boschetară?

Victor Ciutacu a reacționat surprinzător, miercuri seară, în emisiunea pe care o moderează la România TV, în momentul în care primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a dorit să facă o serie de precizări privind anumite informații vehiculate în spațiul public, potrivit cărora și-a luat vilă și se afișează cu diverse poșete.

"Zilele acestea ați pus pe bandă "Lia Olguța Vasilescu a luat mită în bani". Inițial m-am gândit să vă fac plângere la CNA. A fost vorba de patru de infracțiuni de luare de mită, toate patru pentru fațade care s-au făcut în centrul orașului. Nu am băgat eu vreun ban în buzunar ...', a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, prin telefon, la România TV.

"Cele patru infracțiuni de luare de mită nu sunt pentru bani pe care i-a băgat Olguța Vasilescu în buzunar, ci sunt pentru bani care au ajuns în fațadele unor blocuri din Craiova și mai vreau să mai fac o precizare pentru că am văzut în spațiul public că mi-am luat vilă, că nu știu ce genți am... Când o să depun declarația de avere o să vedeți că, după procesul de partaj, eu nu mai am nicio proprietate pentru că toate proprietățile familiei erau moștenite de soțul meu. După 16 ani de mandat de demnitate publică nu am un apartament și nu am o mașină și sunt anchetată pentru că am văruit niște blocuri în Craiova", a mai spus Lia Olguța Vasilescu, moment în care Victor Ciutacu a reacționat: "Stați un pic, sunteți boschetară, totuși?".

"Nu sunt boschetară, trăiesc cu familia mea", a replicat ferm edilul municipiului Craiova.

Totodată, în cadrul aceleiași emisiuni, Lia Olguța Vasilescu a mai precizat că va candida la Primăria Craiova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel