Victor Ciutacu: Există tenis și dincolo de Simona Halep

Jurnalistul Victor Ciutacu și-ar dori ca jucătoarea de tenis Ana Bogdan, care este din Sinaia, la fel ca el, să arate tuturor că în România există tenis și dincolo de Simona Halep. 

Ana Bogdan este chiar din cartierul în care a locuit Victor Ciutacu. 

"Din motive mai mult sau mai puțin obiective, in epoca Internetului biruitor, sunt - cu excepția Regelui Mihai - cel mai celebru produs al orașului Sinaia (și al zonei oarecum limitrofe). Sigur, dacă mă intrebați pe mine, logic ar fi fost ca postura asta să fi fost ocupată de Gică Gornea, Dumnezeu să-l ierte, legendarul portar de pe Wembley, sau de - tot Dumnezeu să-l ierte - medaliatul olimpic la bob Nelu Panțuru (cu tot cu Didi Focșeneanu, dacă tot veni vorba). Dacă Romania ar mai fi avut sport și dacă lui nu i-ar fi plăcut cartea, putea intra in cărți și nepotu' Alexandru Teodorescu. Dar n-a fost să fie. Așa că șansa de a mă detrona ii revine (și sper din tot sufletul să-i iasă) jucătoarei de tenis Ana Bogdan. Care, spre rușinea mea, am aflat că-i din cartier cu mine. Și, culmea, după ce-l cunosc bine pe al său tată, mai e și prietena lui Norris Mageanu. Și jur că, așa egocentrist cum sunt, m-aș bucura să se intample. Hai, copile, dă-le cu terenul in cap, arată disperaților că există viață-n tenis și dincolo de colțul casei Simonei Halep și fă-mă și pe mine mandru că-s sinăian!" a scris Victor Ciutacu pe contul său de socializare.

Jucătoarea Ana Bogdan a reușit să se califice în turul doi la US Open, în această seară, după o victorie în fața lui Taylor Townsend.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel