Victor Ciutacu: Elena Udrea mi-a dat sms. Mi-a mulțumit

Victor Ciutacu a povestit că a mers în vizită la Elena Udrea pentru a negocia un interviu.

VEZI ȘI: Poză INCREDIBILĂ cu Badea, Gâdea și Ciuvică. Imaginea a ajuns pe Internet

"Mi-a dat un SMS dupa ce a ieșit din pușcărie și mi-a mulțumit politicos pentru că în emisiunea mea, a celui care a călcat-o în picioare ani de zile, avocații ei au putut să își spună punctul de vedere de câte ori a fost cazul.

I-am spus că mi se pare firesc că trebuia să se întâmple așa și m-a invitat la o cafea, dar mi-a spus dacă nu ți-e jenă să te afișezi cu mine, pușcăriașa. Și i-am spus că nu mi-e jenă să mă afișez cu tine, nu am nicio apăsare. Spune-mi ziua în care vrei să bem o cafea și bem o cafea. Și i-am spus: vreau să fac un interviu cu tine. OK, de acord. Între timp nu reevaluase poveștile cu filmatul, cu nefilmatul pe care le avea", a zis realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV.

"M-am dus cu taxiul, am plecat de acolo cu taxiul, la revedere si drum bun. Trei ore am stat la Elena Udrea, şoc şi groază, si am băut o găleată de cafea. Trebuia să facem ceva în trei ore... am stat de vorbă cu o femeie singură, ieşită după 72 de zile la puşcărie, care ar fi stat de vorbă şi cu ursul polar pentru că era una dintre primele zile când ajunsese acasă şi vroia să stea de vorbă ", a mai spus Victor Ciutacu.

Jurnalistul a dezvăluit că a fost acasă şi la fosta şefă DIICOT, Alina Bica, de asemenea pentru a stabili un interviu cu aceasta.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu: Am vizitat-o pe Elena Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel