Victor Ciutacu, despre Gigi Becali și viitorul Stelei, în plin scandal cu Armata - Exclusiv

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit, într-un interviu acordat pentru DCNews, despre situația complicată care există la Steaua în prezent, din cauza conflictului cu Armata.

Victor Ciutacu nu crede că Gigi Becali va vinde Steaua și îi dă dreptate acestuia în scandalul dintre ”roș-albaștrii” și Clubul Sportiv al Armatei.

Întrebat dacă este de părere că Gigi Becali va vinde echipa, realizatorul emisiunii ”Ediția de seară”, de la România TV, a răspuns: ”Nu cred. Nu văd de ce. Și, până la urmă, poate fi singura lui miză, pe lângă a rămâne în libertate, că el mai are dosarul cu Avicola, pe care i-l pot meșteri ăștia dacă se enervează din nou. Altfel, de ce ar lăsa-o? Poate să câștige campionatul, cu puțin noroc să prindă un colț de grupă de Champions League, mai ia niște milioane pe an, cu care își asigură finanțarea echipei pe anul următor și, probabil, pe încă doi. Deci, nu cred că are motive să lase Gigi Steaua”.

Vezi și: Steaua a ratat o ocazie uriașă de a reveni pe primul loc în campionat

Cât despre conflictul cu MApN din cauza mărcii Steaua, Victor Ciutacu a spus: ”Eu nu mai înțeleg nimic din toată povestea asta. A devenit atât de obositoare ... . Aici, fără să mor de dragul lui Gigi, dar zău că parcă sunt de partea lui. Statul i-a vândut clubul ăla, într-un fel sau în altul, deocamdată nedemonstrat a fi fraudulos, că n-am auzit să existe vreun dosar penal pe privatizarea clubului Steaua. Și acum ce facem? Constatăm că i-am vândut ceva, dar nu i-am vândut sigla, nu i-am vândut palmaresul, nu i-am vândut dreptul de folosință. Ce i-am vândut lui Gigi atunci?

Totuși, clubul ăsta, dacă există - și există și totuși e singurul în incapacitatea fotbalistică și sportivă din România - e un club cel puțin mediocru la nivel european, ceea ce la noi înseamnă strălucitor, și e pe banii lui Gigi. Cum necum, e pe banii lui Gigi. A ținut echipa asta. Uită-te la Dinamo. E praf, e faliment, e îngrozitor. A fost ca C.A.P.-ul. Aveau 11 acționari, 19 acționari. Acum jumate sunt pe la pușcărie, jumate se ascund”.

Citește și: Gigi Becali a anunțat când va renunța la Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel