Steaua a ratat o ocazie uriașă de a trece peste ASA Târgu Mureș, după 2-2 cu Concordia Chiajna

Steaua nu a reușit să profite de eșecul lui ASA Târgu Mureș de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, și a terminat doar la egalitate meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-2. Golurile partidei au fost marcate de Stanciu (29), Iancu (73) și Boldrin (54, 63).

Aflată în plină cursă de urmărire a liderului ASA Târgu Mureș, campioana a deschis scorul în minutul 29, dintr-un penalty obținut de Chipciu. Stanciu și-a asumat răspunderea execuției și a înscris, reușind să ajungă la 3 goluri marcate în ultimele 5 meciuri în care a jucat, potrivit gsp.ro.

Golul egalizator a venit tot dintr-un penalty acordat de Sebastian Colțescu, în minutul 54. Florea a căzut după un duel cu Guilherme pe linia careului de 16 metri, iar ilfovenii au primit lovitură de la 11 metri. În primă fază, Florea a executat penalty-ul și a ratat, însă arbitrul nu fluierase, iar Colțescu a decis repetarea loviturii de pedeapsă și acordarea unui cartonaș galben pentru fotbalistul Concordiei. Baciu a decis să schimbe executantul și l-a desemnat pe Boldrin, care a și marcat.

Vezi și: Liga I: Rezultate și clasament

Ilfovenii au preluat conducerea 10 minute mai târziu, când același Boldrin l-a învins pe Cojocaru dintr-o lovitură liberă

”Roș-albaștrii” au egalat după o execuție de senzație a lui Gabi Iancu, introdus în teren cu 14 minute înainte, în locul lui Breeveld. Mijlocașul a șutat cu piciorul stâng în diagonală, din afara careului, iar balonul a lovit bara și a intrat în poartă.

După această etapă, Steaua rămâne pe locul 2 în clasament, cu 64 de puncte, la un punct în spatele lui ASA Târgu Mureș, dar elevii lui Costel Gâlcă au irosit o șansă uriașă de a reveni pe primul loc, cu doar trei etape rămase de disputat până la finalul campionatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel