Victor Ciutacu, concluzie după declarațiile lui Traian Băsescu: Și Migdale…

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu taxează dur, pe pagina sa de socializare, afirmațiile lansate, luni seară, de către președintele Traian Băsescu la adresa așa-numiților ziariști de dreapta care susțin că șeful statului ar avea aranjamente fie cu Victor Ponta, fie cu Klaus Iohannis.

Potrivit lui Victor Ciutacu, jurnalist România TV, președintele Traian Băsescu nu a fost foarte elegant în exprimare. 

"Si-a blestemat tiranul lingaii de cancer și faliment. Si Migdale al Spoitorului e mai domn decât el", a fost concluzia pe care a tras-o Victor Ciutacu, după declarația de presă a președintelui Traian Băsescu.

Citește și Andreea Pora: Mă simt indirect vizată de declarațiile lui Traian Băsescu

"Am văzut în ultimele două luni o campanie furibundă a celor două blocuri politice, pe de o parte, Ponta cu propagandiştii lui şi cu parlamentarii, pe de altă parte, ACL, sau PNL, cum se numeşte acum, şi una, şi alta din tabere încercând să mă aloce celeilalte tabere. PSD spune că sunt în înţelegere cu Iohannis, PSD şi toţi propagandiştii lor; ACL, cu toţi propagandiştii lor - şi aici aş pune o paranteză: din păcate, oameni care au pretenţia că sunt de dreapta s-au înrolat în această zonă, deşi unii din ei până mai acum două luni nu ştiau cât de drăguţi şi cât de dulci să fie cu Ponta. Dar aceşti oameni de dreapta, acum, găsesc cu cale să propage mesajul că preşedintele este în înţelegere cu Ponta, de fapt. O să îi dezamăgesc şi pe unii, şi pe alţii. Nu îl susţin şi nu îl voi susţine pe Ponta şi nici nu am vreo înţelegere cu el. Nu îl susţin şi nici nu îl voi susţine pe Iohannis şi nici nu am vreo înţelegere cu el.(...)

Cum aş putea să am aranjamente cu asemenea specimene de oameni politici?! Dar din păcate se găsesc şi aşa-numiţi ziarişti de dreapta care susţin această teorie. Nu le spun să le fie ruşine, să nu li se întâmple ceva rău, că sună ca un blestem când o spun eu, dar mă uit cât de mare este degradarea şi în partea dreaptă, dacă se recurge la o astfel de propagandă", a declarat președintele Băsescu de la tribuna Palatului Cotroceni.

Citește și Bogdan Chirieac, despre ieșirea lui Traian Băsescu: Mi se pare normal. Face campanie, atât!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel