Victor Ciutacu, categoric cu familia lui Vadim după un episod controversat

Victor Ciutacu este de părere că fetele și soția lui Vadim au început "să întindă coarda" din cauza atitudinii pe care o au.

"Fetele și nevasta lu' Vadim au cam început să întindă coarda. Și or să aibă mari probleme cu asigurarea propriilor existențe. Pentru că, pe lângă faptul că n-am auzit ca vreuna să știe să facă orice aduce bani în casă, au o atitudine vexată de oameni cărora li se cuvine tot și nu primesc nimic. Parcă toată planeta le-ar datora ceva. Motiv pentru care sunt total de acord cu nea Gigi: "Ori vrei să supraviețuiești, ori vrei să ții câinii? Una din două. Nu mă obligă nimeni și n-o fac din ipocrizie, o fac din dragoste, dar, dacă ajut, nu mă duc eu să dau mâncare la câini din banii mei". Și, cu ocazia asta, declar închisă săptămâna Vadim...", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

"P.S. Acum am văzut și povestea cu latifundiarul care le-ar fi promis ajutor doar dacă-l cer prin intermediul televiziunilor. E la fel de urâtă", a completat jurnalistul de la România TV.

Fata lui Vadim, supărată pe Becali

Soţia şi cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor nu vor să mai primească ajutor de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera le-a supărat, după ce a făcut o afirmaţie referitoare la câinii Tribunului.

"Eu o să vorbesc cu soţia lui şi o să ajut într-un fel. Fetiţa a spus că o să aibă grijă de căţei. Nu-mi place să fiu ipocrit. Ori vrei să supravieţuieşti, ori vrei să ţii câinii? Una din două. Nu mă obligă nimeni şi n-o fac din ipocrizie, o fac din dragoste, dar dacă ajut, nu mă duc eu să dau mâncare la câini din banii mei", a spus Gigi Becali.

[citeste si]

Această afirmaţie a supărat-o nespus pe Lidia, fiica cea mare a lui Vadim. Fata a precizat că, în aceste condiţii, nu vrea niciun ajutor de la Becali. 

"Îl rugăm sa uite de familia Vadim Tudor. Ce am auzit azi este o jignire adusa memoriei tatălui meu. Toţi cainii nostri erau de asemenea copiii tatalui meu, ca stiti cat a iubit animalele. Nu i-am cerut nimic domnului Becali, nici pentru a supravietui, nici pentru câini. Nu am cerut nimic nimănui pentru a supravietui, ci sa ducem mai departe valorile in care a crezut tatal meu, valorile poporului roman. Tata asta si-ar fi dorit", a spus fiica lui Vadim, potrivit România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel