Victor Ciutacu, atac frontal la Rareș Bogdan după dezbaterea electorală Victor Ponta - Klaus Iohannis

După dezbaterea prezidențială Ponta - Iohannis, Victor Ciutacu a lansat un atac frontal la adresa lui Rareș Bogdan, cel care moderat confruntarea.

Într-un text postat pe pagina sa de Facebook, jurnalistul de la România Tv vorbește în termeni duri despre Rareș Bogdan, chiar dacă nu îl numește pe acesta direct.

"Vii la oras. Vrei sa parvii. Sari liniile de tramvai. Afli dupa aia ca nu curenteaza. Inveti sa ajungi in centru. Te intalnesti cu oameni pe care-i vedeai la tv. Pupi in cur preventiv. Te pune partidul pe lista. Ti-e frica de esec in satul tau si te retragi. Te ia din nou partidul in seama. Te propune sef la televiziune. Falimentara, da' macar pari important. Reusesti sa nu ajungi nici acolo. Te intorci ca un caine plouat. La alta televiziune falimentara. Iar te dai important. Te dai mare in direct cum iesi tu la masa cu importantii. Cand nu te asculta nimeni, iti dai pozele cu ei in tabloide. Iti condamna nasul. Dupa aia, si sponsorul. Da norocul peste tine. Iti pica la zar marea dezbatere. Te faci de cacat. Te vede o tara intreaga cat esti de gaunos. Iti infasori naframa la gat si pleci demn. E noiembrie. Mai ai un pic si prezinti Vanghelionul. Daca ai un pic de sansa, nu-ti lipeste banii pe frunte. Si te-ntorci realizat la tine-n sat. Unde sfatul popular o sa te declare cetatean de onoare. Doar nimeni n-a avut onoarea de a pupa atat de multe cururi auguste. De oameni mari, de la oras", a scris Victor Ciutacu pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Rareș Bogdan, dezvăluiri din culisele dezbaterii Ponta - Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel