Victor Ciutacu-Alex Ștefănescu, scandal imens. Ștefănescu îl 'pupă' pe Turcescu

Realizatorul Victor Ciutacu îl critică pe ziaristul Alex Ștefănescu, pe care-l numește "sinistrul ăsta", după un editorial, publicat în ziarul "Adevărul", în care-l aplaudă pe Robert Turcescu, fostul jurnalist B1 TV care a recunoscut că a fost ofițer acoperit. 

"Sinistrul ăsta, care și-a bătut joc de cariera lui de critic literar ca să pupe zgomotos în cur pe oricine l-ar fi putut ajuta, are câteva episoade epocale-n istoria recentă. Dileala asta cu Turcescu autodetonându-se de nervi că nu poate scăpa țara de lichele e pui. Acum vreo doi ani, se oferea să-i fie bodyguard lui Băsescu, să nu-l bată fanii Antenei 3. Mai demult, la un 10 pentru România, când era-n juriu, în sala a intrat vijelios nea Gigi. Ștefănescu, vexat, a zis că el nu mai continuă dezbaterea în proximitatea personajului toxic. Momentul de aur al lui Becali - "da' cand ai venit la mine să-ți dau bani de carte nu mai eram toxic?" - l-a siderat și a umplut sala, nu și pe el, de un acut sentiment de jenă", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook. 

Alessandra Stoicescu, către Mihăiță Calimente: "E foarte grav ce spuneți"

Reacția vine după ce ziaristul Alex Ștefănescu a scris, în Adevărul, despre Robert Turcescu: "Cred, în sinea mea, că intensitatea ieşită din comun a trăirilor sale, ardoarea cu care s-a manifestat ca ziarist de mare clasă, ca şi exasperarea provocată de imposibilitatea îndepărtării de la conducerea ţării a unor personaje cinice şi iresponsabile l-au făcut pe Robert Turcescu să-şi piardă minţile şi să creadă că a fost ofiţer acoperit. Iar dacă a fost într-adevăr ofiţer acoperit, spectacolul dostoievskian al autoflagelării sale la scenă deschisă îl prezintă din nou ca un mare caracter. La figurat vorbind, destul ziarişti se comportă asemenea unor ofiţeri sub acoperire, aparţinând nu de armată, ci de reţele politico-mafiote nefaste pentru soarta ţării. Indiferent de ce scrie în cv-ul său secret, Robert Turcescu a servit, cu extraordinarul lui de talent de gazetar, democraţia. Şi îmi doresc din toată inima să o servească şi în continuare. Activitatea sa profesională admirabilă are o coerenţă proprie, evaluarea ei nu poate fi perturbată de nicio dezvăluire de ordin biografic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel