Victor Ciutacu a strâns un munte de bani. Unde a ajuns suma

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a mulțumit prietenilor săi de pe Facebook pentru că au salvat o viață. 

”Acum mai bine de cinci luni, vă ceream sprijinul pentru a-l salva pe Seby Duță. Ați reacționat impresionant. S-a strâns un munte de bani. Pentru că Olimpia Simion a descoperit cazul. Pentru că mama copilului, Alina Duță, a fost răzbătătoare și nu s-a dat bătută. Pentru că Florin Chilian și Flaviu Crișan au sărit imediat, pentru că Monica Munteanu și-a dat suvenirurile din casă la vânzare și, nu în ultimul rând, pentru că Sorina Pintea a arătat că, înainte de a fi ministru, e om.

Pentru că Gheorghe Popescu tace și face, pentru că Simona Halep nici nu bănuia, când a semnat pe-o minge, cât va conta asta. Pentru că Gică Ghiară a gonit până la Constanța și înapoi să aducă tricoul lui Gheorghe Hagi. V-am rămas dator, tuturor celor care ați contribuit financiar și/sau moral, cu rezultatul. Copilul e (cât se poate de) bine. Și-a făcut radioterapia la Heidelberg, s-a întors cu părinții în țară, are un medic oncolog dedicat care-l supraveghează. Banii voștri au fost cheluiți judicios și cu rezultate. Motiv pentru care vă mulțumesc încă o dată și mă înclin în fața voastră...", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Amintim că vineri, 22 iunie, în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor, a avut loc un eveniment special.

Florin Chilian, Victor Ciutacu, Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali, Gheorghe Hagi, Rafael Nadal au făcut front comun pentru a-l ajuta pe Sebastian, bolnav de cancer. Visul puștiului de 12 ani era să se opereze, să se vindece și să devină un fotbalist cunoscut. Alături de aceste personalități, au fost și oameni simpli care au vrut să-l ajute pe Sebastian.

După seara de vineri s-au strâns 12.000 lei, 74.000 euro în total. S-au dat 1.500 lei pentru mingea semnată de Simona Halep și Rafael Nadal. A fost o seară emoționantă unde Florin Chilian a cântat, iar Victor Ciutacu a făcut poze cu toată lumea prezentă la eeniment.(w670) Ciutacu ș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel