Victor Becali, eliberare condiționată: Judecătoria Medgidia a admis cererea impresarului

Judecătoria Medgidia a admis, marţi, cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul impresar sportiv Victor Becali, decizia instanţei nefiind definitivă, cu posibilitate de atacare la Tribunalul Constanţa. 

Instanţa a luat respectiva hotărâre după ce, pe 25 octombrie, judecătoarea Anca Teodora Chivu a respins cererea de eliberare condiţionată înainte de termen formulată de Victor Becali către Judecătoria Medgidia. 

La audierea pe fond, Victor Becali a solicitat instanţei să aprobe eliberarea condiţionată sub control judiciar după executarea a jumătate din pedeapsă, cerând totodată clemenţă pentru încălcarea regulamentului de detenţie, situaţie pentru care a şi fost sancţionat prompt, la începutul detenţiei. 

Decizia din octombrie a Judecătoriei Medgidia a fost atacată la Tribunalul Constanţa, instanţă care a respins demersul lui Becali. 

Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel