Victimele unor capcane mortale. Trei lei, uciși cu sânge rece într-un parc național din Kenya

Trei lei au fost uciși în "capcane mortale" într-un parc național din Kenya. Oamenii ar vâna animale sălbatice din cauza pandemiei de COVID-19. 

Trei lei au murit după ce au căzut victime ale capcanelor în Parcul Naţional Masai Mara din Kenya, transmite Agerpres, citând DPA.

Anunţăm cu deosebită tristeţe moartea tragică a lui Rafiki, Lenkume (şi) unul dintre fiii lui Lenkume, se arată pe pagina de Facebook a grupului de mediu Mara Predator Conservation Programme, care face referire la trei exemplare de leu.

Tragedia se întâmplă în contextul în care pandemia de COVID-19 a condus la o intensificare a comerţului cu carne de vânat, susțin reprezentanții organizației. 

Toţi au căzut victime unor capcane mortale pentru vânat, se precizează în anunţ.

De asemenea, patru hiene şi o antilopă eland şi-au pierdut viaţa în cele peste cincizeci de capcane care au fost descoperite până în prezent de reprezentanţii programului de conservare din cadrul Kenya Wildlife Trust.Potrivit unor relatări, scăderea numărului de turişti şi rata ridicată a şomajului în timpul pandemiei, dar şi perioadele de izolare, au determinat mai multe persoane din regiune să vâneze animale sălbatice pentru a le comercializa sau pentru consum propriu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel