Victima unui accident rutier nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD, din cauza ceţii

Elicopterul SMURD nu a putut prelua, sâmbătă dimineaţă, o femeie de 40 de ani din judeţul Vaslui, care a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă dimineaţă, din cauza ceţii.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, femeia era în stare foarte gravă şi din această cauză s-a decis transferul ei către o unitate sanitară din judeţul Iaşi.  „Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei persoane rănite într-un accident rutier. Pacienta era în comă, politraumatizată. I s-au acordat primele îngrijiri şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Vaslui. Pentru că starea sa se menţine gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD, dar, din păcate, este cod galben de ceaţă, iar elicopterul nu poate zbura. Victima va ajunge în cel mai scurt timp posibil la un spital din Iaşi cu o ambulanţă“, a declarat, sâmbătă, Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui, transmite Agerpres.

„Maşina care a lovit pietonul se deplasa dinspre Vaslui către Crasna pe DN 24. Şoferul le-a povestit poliţiştilor că victima i-a apărut brusc în faţă şi nu a mai putut să o evite. El a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel