Urmărește emisiunea live


Victimă de la Colectiv, mesaj dureros. Imagine cu puternic impact emoțional

La nouă luni de la nenorocirea din clubul Colectiv, Alexandra Furnea, jurnalista care se afla în locul groazei, a postat o imagine cu un puternic impact emoțional.

Tânăra a rămas pe corp cu arme adânci ale acelei seri de coșmar. Pe spate i se văd niște 'aripi' care încă mai dor și acum.

[citeste]

"9 luni mai tarziu, o pereche de "aripi" piezise, care inca mai dor.

9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra.
Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit.

Ce s-a schimbat dupa Colectiv?

*As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma "repare"...pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea", a scris Alexandra Furnea în dreptul imaginii pe care a postat-o pe Facebook.

VEDEȚI IMAGINEA AICI.


Un grup restrâns de persoane a participat, sâmbătă, la o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul "Colectiv", la împlinirea a nouă luni de la tragicul eveniment din octombrie 2015.

În fața clubului Colectiv, un sobor de preoți a ținut o slujbă religioasă în prezența câtorva persoane, printre care tineri răniți și rude ale celor decedați.

În urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel