Victimă a lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în direct la TV: M-a trimis într-un calvar, într-un infern

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

O tânără care ar fi fost dusă în Italia, de către familia lui Gheorghe Dincă, pentru prostituție, a făcut dezvăluiri în direct la o televiziune. 

O tânără care afirmă că ar fi fost o victimă a lui Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri în direct la România TV. Inițial și-a ascuns identitatea sub numele de Larisa, dar a decis să se expună public cu o fotografie și cu numele de Larisa. 

Întrebată acum câți ani a ajuns în Italia și ce membru al familiei Dincă a contribuit la plecarea ei acolo, tânăra a răspuns: 

”Am ajuns în Italia în anul 2002. Daniela și tatăl ei au contribuit pentru distrugerea viitorului mei. Contribuția lor concretă a fost aceea de a promite un loc de muncă. M-a trimis într-un calvar, într-un infern, într-un loc în care nu doresc la nimeni să ajungă. M-au convins încercând să îmi arate că o femeie poate câștiga mai mult și că pot oferi un viitor familiei. Fac parte dintr-o familie extrem de săracă. Nu s-a uitat nimeni la mine când am ieșit din țară, eu nu am arătat niciun act. A coborât din mașină șoferul care era. A arătat el actele și ale mele și ale fetei care era cu mine. Nu a venit nimeni la mașină să ne vadă. Amândouă eram pentru prostituție. Eram minore. Cu o săptămână înainte am câștigat premiul de frumusețe la concursul de la noi din oraș”, a precizat Ramona în direct la România TV. 

Cum au scăpat tinerele de exploatarea sexuală

”Ne-au pus într-o casă, au închis ușile și au plecat. În acea noapte au venit alte fete, au intrat înăuntru. Una avea grijă de noi să nu plecăm de acolo și să ne convingă că a doua zi ne duce la muncă. Am avut noroc pentru că fetele celelalte ne-au povestit unde suntem și pentru ce ne-au adus. În momentul când au adormit noi am plecat de acolo. Nu au apucat să ne exploateze. (...) De 17 ani de zile dorm cu lumina aprinsă. Îmi este foarte frică. Îmi este frică și de umbra mea. Dacă sunt singură acasă blochez toată casa și aprind toate luminile”, a mai spus Ramona.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel