Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Vicol: Cu ce poate un prim-ministru să-l aibă la mână pe un președinte?

Vicol: Cu ce poate un prim-ministru să-l aibă la mână pe un președinte? / Foto: Facebook Florin Cîțu
Vicol: Cu ce poate un prim-ministru să-l aibă la mână pe un președinte? / Foto: Facebook Florin Cîțu

Laura Vicol, deputat PSD, se întreabă "cu ce poate un prim-ministru să-l aibă la mână pe un președinte?", după ce Klaus Iohannis ar fi  acceptat nominalizarea lui Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru al Finanțelor.

Dan Vîlceanu a fost validat în ședința BPN cu 47 de voturi pentru și un vot împotrivă, a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă. Candidatura lui Vîlceanu fusese respinsă anterior de Klaus Iohannis, dar de această dată președintele se pare că l-a acceptat, învestitura urmând să aibă loc chiar astăzi, la ora 17:00. În acest context, Laura Vicol, deputat PSD, se întreabă "cu ce poate un prim-ministru să-l aibă la mână pe un președinte?". 

"Și atunci nu ne ridicăm din nou alte semne de întrebare? Acum sunt în zona speculațiilor, evident, dar stau și mă întreb cu ce poate un prim-ministru să îl aibă la mână pe un președinte? Pentru că și-a permis să îl nominalizeze din nou pe acest domn, respins prima dată de președinte și ulterior acceptat. Deci este clar că acolo sunt niște jocuri pe care noi nu le cunoaștem, dar cu siguranță le vom afla, pentru că adevărul se află întotdeauna.", a declarat Laura Vicol în interviurile DC NEWS.

VEZI ȘI: Vîlceanu, validat la Finanțe: Este unul dintre ministerele foarte importante

Laura Vicol: Ce facem cu Cîțu? 

Laura Vicol a vorbit și despre lipsa unei reacții din partea președintelui Klaus Iohannis după apariția informațiilor potrivit cărora Florin Cîțu a fost condamnat în SUA după ce a fost prins băut la volan.

"Ce a făcut președintele Iohannis pentru România? Nimic. Și atunci pentru că nu a făcut nimic eu atunci când închid ochii și mă gândesc la președintele Iohannis nu îl văd decât fie îmbrăcat în ospătar, fie plecat în vacanțe, fie în poze pe la munte. Adică eu ca cetățean român nu pot să spun că președintele țării mele a făcut un lucru notabil pentru noi, românii. Și atunci de ce l-ar interesa, mai ales acum la final de mandat, când are un loc cald asigurat în altă parte, de ce l-ar interesa cine îi mai conduce pe amărâții din această țară printre care mă număr și eu? Nu-i pasă. Nu a dat doi lei pe România. Nu dă nici de acum încolo. Ce facem cu Cîțu? Iohannis pleacă, Cîțu rămâne, asta e problema majoră. Nu mă mai interesează de ce îl susține președintele Iohannis pe Cîțu. Ce facem cu Cîțu?  Ce facem cu acest premier care distruge o țară cu zâmbetul pe buze, cu aroganță? ", a mai spus Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel