Viceprimarul Tomescu (USR PLUS) a trimis lumea să se vaccineze într-un centru care nu există

Gafă a viceprimarului Capitalei, Horia Tomescu. 

Horia Tomescu, viceprimar USR PLUS al Capitalei, a gafat pe Facebook. Acesta a trimis bucureştenii să se vaccineze într-un centru de vaccinare care nu există. Cei care au luat de bună postarea sa şi au urmat indicaţiile, au bătut drumul de pomană. Centrul despre care vorbea e în cu totul altă parte. Tomescu a scris că e în Piaţa Victoriei, când de fapt centrul de vaccinare se află în Piaţa Constituţiei. 

Horia Tomescu a corectat greşeala după două zile

"Încă un pas pentru sănătate.

Mulțumesc cadrelor medicale, care nu au sărbători și care lucrează neobosit pentru ca noi toți să revenim la viața normală.

Nu uitați că de acum vă puteți vaccina cu Pfizer chiar din mașina personală la Centrul drive-through din Piața Victoriei, deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00. Fără programare, doar cu cartea de identitate și chestionarul de vaccinare pe care îl puteți descărca de aici", scria Horia Tomescu pe Facebook, în data de 3 mai 2021.

A revenit astăzi şi a modificat: "Încă un pas pentru sănătate.

Mulțumesc cadrelor medicale, care nu au sărbători și care lucrează neobosit pentru ca noi toți să revenim la viața normală.

Nu uitați că de acum vă puteți vaccina cu Pfizer chiar din mașina personală la Centrul drive-through din Piața Constituției, deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00. Fără programare, doar cu cartea de identitate și chestionarul de vaccinare pe care îl puteți descărca de aici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel