Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, dus la DNA

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a părăsit, luni seară, sediul Primăriei, şi a plecat la DNA Cluj unde va fi audiată de procurori în dosarul în care este acuzată de nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2015.

UPDATE: Anna Horvath a fost audiată timp de două ore de procurorii DNA, ea afirmând la ieșire din sediul instituției că nu face declarații referitoare la dosar.

"Pentru bunul mers al anchetei, cercetării penale, nu dau declarații despre acest dosar. Nu vorbesc nici despre calitatea pe care o am, nici despre măsurile luate. Merg acasă", a menționat Anna Horvath, citează Agerpres.

....

La ieşirea din sediul Primăriei, Horvath Anna a declarat că nu i s-a comunicat calitatea pe care o are în dosar.

"Nu ştiu ce calitate am în acest dosar, nu mi s-a comunicat. Nu mi s-a adus nici un fel de acuzaţie la cunoştinţă. Doar mi s-a comunicat să merg la sediul DNA pentru a face declaraţii", a spus aceasta, citează monitoruldecj.ro.

Procurorii au făcut în cursul zilei de astăzi percheziții la sediul Primăriei, cât și la locuința viceprimarului, precum și la sediul UMDR Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel