Viceprimarul Constanţei, cuvinte NEPERMISE la adresa unui jurnalist: Faci umbră pământului degeaba

Viceprimarul Constanţei, Dumitru Babu, a jignit un jurnalist în cadrul unei conferinţe de presă şi i-a spus acestuia că "face umbră pământului degeaba". Primarul Decebal Făgădău a reacţionat rapid. 

Jurnalistul l-a întrebat pe viceprimar de ce a votat proiectul care permitea construcția unui bloc modern de patru etaje în centrul vechi al Constanței, pe o bucată de spațiu verde. Viceprimarul i-a răspuns că a votat proiectul pentru că a fost avizat de specialiști și pentru că "nu putea să vină să nu dea vot", scrie info-sud-est.ro. 

"Faci umbră pământului degeaba"

Iată dialogul dintre cei doi. 

Dumitru Babu, viceprimarul Constanței: „Am votat proiectul pentru că au venit specialiști și l-au avizat. Nu puteam sa vin eu să nu dau vot."

Jurnalist: Dar e vorba și de moralitate, orice proiect se votează în turmă doar pentru că are acte.

Dumitru Babu: „Hai că n-ai înțeles nimic, faci umbră pământului degeaba. Așa sunteți voi, ăștia care vreți să schimbați lumea".

Primarul Constanţei, reacţie rapidă

"Mă delimitez categoric de declarațiile domnului viceprimar, pe care le consider inacceptabile. Îmi cer scuze eu în numele dumnealui în fața tuturor celor care s-au simțit lezați. Declarațiile au fost făcute în calitate de consilier local și nu reprezintă punctul de vedere al primăriei. Referitor la subiectul terenului de la Lupoaică, eu voi face declarații și voi răspunde la toate întrebările la sfârșitul ședinței de consiliu de săptămâna aceasta", a declarat Decebal Făgădău.

Sursa FOTO: www.info-sud-est.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel