Viceprimar, reținut de DNA. Acuzații de ȘANTAJ

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au reținut, marți seară, pentru 24 de ore, un viceprimar pe care-l acuză de șantaj.

DNA Constanța a dispus reținerea și punerea în mișcare a acțiunii penale a viceprimarului comunei Tuzla, Taner Reșit, dar și a lui Radu Ștefan, administratorul unei societăți comerciale. Ei sunt acuzați de șantaj.

Potrivit DNA, în luna august și în luna septembrie a anului curent (16.08.2015 – 08.09.2015), cei doi inculpați "pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 euro, au exercitat asupra acestuia din urmă, acte de constrângere constând în amenințări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienților, împiedicarea accesului în spațiul comercial și a utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective. Mai mult, în același context, la data de 08 septembrie 2015, inculpatul Radu Ștefan, în prezența celuilalt inculpat, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective".

Cei doi ar putea fi arestați miercuri pentru 30 de zile, așa cum propun procurorii DNA. Decizia aparține Tribunalului Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel