Vicepreședinte PDL: Proiectul de fuziune, BULVERSAT de PNL

PDL
PDL

Deputatul de Suceava, Ioan Bălan, a declarat, duminică, că proiectul de fuziune PNL-PDL a fost bulversat de decizia luată în congresul liberalilor de a păstra denumirea de PNL pentru formațiunea rezultată în urma fuziunii.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, greșeli majore făcute la Congresul PNL

"Când vrei să construiești, cred că e bine să te sfătuiești și cu partenerii înainte să iei hotărâri care ar putea să bulverseze proiectul de fuziune. Cred că lucruri sensibile, cum ar fi acela de a păstra denumirea unuia și tot ce ține de o singură parte, bătute în cuie prin decizie a Congresului, nu prea arată că cele două părți negociază, a spus Bălan, adăugând că lucrurile mai pot fi armonizate, pentru că acest proiect de fuziune și de constituire a unui puternic partid de dreapta în România este mult prea important.

Cred că acest proiect, de realizare a unei construcții politice cu o miză extrem de importantă, nu atât pentru partid, cât pentru țară, va continua, iar lucrurile vor fi armonizate.

Odată pornit acest proiect, el trebuie să funcționeze pe principiul 'Înainte, că înapoi podul e rupt'. Nu cred că există drum de întoarcere, a spus Bălan, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel