Viața în cea mai izolată țară din lume

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Dacă v-ați întrebat vreodată cum este viața în cea mai izolată țară din lume atunci puteți vedea un amplu film-reportaj, realizat de Adelin Petrișor. 

Joi, 7 mai, de la ora 18:00, filmul ”Coreea de Nord, nimic de invidiat”, de Adelin Petrișor, va fi difuzat pe Astra Film Online.

Filmul-reportaj dezvăluie, atât cât este permis, țara lui Kim Jong-un, liderul suprem al unei distopii, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la nașterea lui Kim Ir-sen în 2012.

Jurnalistul Adelin Petrișor și cameramanul Cătălin Popescu descoperă Phenianul ajutați de ghidul-translator coreean care le verifică orice mișcare, le sugerează oamenilor intervievați la întâmplare pe drum ce să spună și preferă să mai adauge și de la el.

De ce să vă uitați 

Coreea de Nord se remarcă ca o țară propulsată de propagandă, în care liderul iese triumfător de peste tot din radiouri, megafoane de tablă și televizoare, iar oamenii dorm în picioare de oboseală în timpul discursurilor oficiale.

Nicolae Ceaușescu a vizitat Coreea de Nord și s-a inspirat din modelul dictaturii țării, implementând câteva dintre lucruri și în România. Astra Film Online va difuza în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică filmele: Înapoi în Changa, Tatăl meu, Imre și Baloane de curcubeu.

Fiți la curent cu întreg programul filmelor pe site-ul https://www.astrafilm.ro/online și pe paginile noaste de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel