EXCLUSIV  Viața elevilor în pandemie. Avocata Vicol: Ar fi chiar culmea să fie așa! Eu îmi trimit copilul la școală

Am întrebat-o pe avocata Laura Vicol, în calitate de mama, ce va face odată cu începerea anului școlar.

”Îmi voi trimite copilul la școală! Educația stă la baza unei societăți! Dacă avem oameni educați și pregătiți putem să sperăm la o evoluție a societății noastre, care, în acest moment, consider că stagnează. Sunt pro educație! Am fost dintotdeauna pro educație! Băiatul cel mare citește foarte mult. Participă la numeroase olimpiade. Am speranța ca și ceilalți doi băieți vor facela fel.” a declarat Vicol.

”Prin urmare, din punctul meu de vedere, părinții trebuie să își trimită copiii la școală. Evident, având în vedere sfaturile părintești de acasă, adică să se spele mai mult pe mâini, să nu se apropie de copiii care par răciți. Deși mă îndoiesc că un părinte și-ar trimite copiii la unitățile de învățământ dacă ar avea semne de răceală. Ar fi o inconștiență totală. Din păcate, acum orice semn de răceală poate fi interpretat cu infectarea cu Sars-Cov 2.” a spus avocata Vicol.

”Nu îmi este teamă. Am spus încă de la începutul stării de urgență, apoi de alertă, mi se pare extrem de exagerat tot sistemul de măsuri care s-a implementat. Știu că există Covid-19. Nu am negat existența lui. Se tratează, în cele mai multe cazuri. Din păcate, există cazuri de decese din cauza  virusului, dar persoanele mor și din cauza altor boli. Am fost mai prevăzătoare în această perioadă decât de obicei.” a adăugat Vicol.

DC News: Ce părere aveți despre faptul că parinții ar putea risca dosar penal daca nu-și duc copiii la școală?

”Ar fi chiar culmea acest lucru! Până la urmă, nimeni nu poate judeca un părinte. Nu avem acest drept. Pe toți ne judecă Dumnezeu. Dacă un părinte consideră că nu dorește să trimită copilul la școală și preferă învățământul online, nu este nici de judecat, nici de criticat. Eu fac parte din categoria părinților care îi trimit la școală dar, în niciun caz, nu voi arăta cu degetul către cei care nu fac acest lucru!”, a mai zis avocata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel