Viața șoferilor români, pusă în pericol din cauza SEMAFORULUI-VIDEO

Imagini incredibile surprinse într-un oraș din România!

Cerșetorii din Ploiești apelează la tot felul de tertipuri pentru a-și putea face treaba la semafoarele din oraș. În caz că acestea nu funcționează și șoferii respectă semnele de circulație, fără a mai aștepta la culoarea semafoarelor, cerșetorii au găsit soluția, scrie Ziarulincomod.ro.

Dintr-un video realizat la semaforul amplasat în intersecția străzilor Ion Luca Caragiale și Vlad Țepeș, din centrul Ploieștiului, se poate observa că semaforul funcționa pe culoarea galben intermitent, ceea ce i-a întristat pe cerșetorii din zonă pentru că nu mai puteau merge printre mașini să ceară bani șoferilor. Nu a durat mult până când un cerșetor s-a urcat pe stâlp și a umblat la circuitele semaforului, făcându-l să funcționeze. Problema s-a rezolvat: băiatul împreună cu o femeie care ținea în brațe un copil și-au reluat liniștiți treaba și au început să cerșească printre mașinile care așteptau la culoarea roșie a semaforului "reparat".

[citeste si]

Polițiștii s-au sesizat cu privire la situația descrisă mai sus de reporterii noștri și vor merge în zonă pentru a face verificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel