Vezi metoda prin care londonezii fură 170 de iPhone-uri pe zi

iphone
iphone

Londra se confruntă cu un val de furturi de iPhone-uri. Cu o metodă de tâlhărie inedită, hoții pe bicicletă reușesc să fure zilnic aproximativ 170 de telefoane.  

O studentă de 24 de ani, Ellie Buchdahl,  a povestit cum a căzut victimă unui astfel de jaf, la plecarea dintr-un restaurant, seara. "Scriam un SMS şi am ajuns la o trecere de pietoni. M-am uitat de maşini şi am început să trec, când mi-a tăiat calea o bicicletă, care aproape m-a doborât". Biciclistul a pedalat mai departe, însă a fost urmat de un altul, care i-a smuls fetei telefonul din mână.

Potrivit datelor Scotland Yard, în intervalul aprilie - septembrie, au fost sesizate 28.800 de furturi de iPhone-uri. Reprezintă aproximativ jumătate din numărul total de telefoane mobile furate încapitala Marii Britanii - 56.680, adică 337 pe zi, relatează The Evening Standard.Tendinţa este întâlnită şi în SUA, la New York, unde numărul de furturi de iPhone-uri şi iPad-uri creşte cu 40%, potrivit Poliţiei. Aici, poliţiştii înregistrează aparatele achiziţionate, numele cumpărătorilor şi datele lor de contact. La Londra, poliţiştii au primit iPad-uri cu aplicaţii de reperare prin satelit a aparatelor furate, pentru recuperarea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel