Vezi filmul evenimentelor în războiul Realitatea. Mutarea s-a realizat fără acordul CNA

realitatea
realitatea

CNA va analiza marţi situaţia de la Realitatea Tv - RTV , iar luni se vor aduna toate datele şi se va face o inspecţie la noul sediu al Realitatea Tv de la Willbrook, a declarat preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Răsvan Popescu. El a mai spus că mutarea postului, care de duminica seara, de la ora 18:00, emite de la noul sediu Willbrook (amplasat aproape de Otopeni), s-a făcut fără autorizaţia CNA.

Răsvan Popescu a precizat că tot mâine se va discuta şi cazul RTV, deoarece societatea din Târgu Jiu care deţine licenţa "a schimbat acţionariatul fără să ne ceară aprobarea", informează Hotnews.

"Se intră astăzi în contact cu ei, va merge un inspector, vom vedea ce documente ne mai dau şi ei, iar maine analizăm situaţia. Deocamdată înţeleg că a fost o desprărţire bruscă. În acest moment, ce văd pe RCS, e tot programul Realitatea TV, doar că e transmis din alt sediu", a mai spus Răsvan Popescu.

La 6 dimineaţa reintra Realitatea TV pentru ca peste câteva zeci de minute mira RTV să-i ia locul. Schimbul a continuat apoi până dimineaţa în jurul orei 7, când Realitatea TV pare stăpână pe frecvenţă.

UPDATE (06.55) Realitatea TV este din nou in grila.

UPDATE (6.50) Mira RTV intră peste Realitatea TV.

UPDATE (06.40) Realitatea TV reintră în locul RTV în grila de programe a UPC.

UPDATE (02.50) RTV (Sebastian Ghiţă) emite din nou în locul Realitatea TV la operatorul de cablu UPC.

UPDATE (01.20) Semnalul Realitatea TV a picat. Pe streamingul de pe realitatea.net a scris pentru puţin timp că este vorba de o "revizie tehnică". Dupa circa 15 minute semnalul a revenit dar calitatea acestuia a fost slaba pe tot parcursul serii.

UPDATE (22.50) Pe RTV (controlata de Ghiţă) este transmisă, din unul din studiourile Realităţii TV, o emisiune despre Regele Mihai, moderată de Cătălin Striblea şi Corina Drăgotescu.

UPDATE (22.00) Realitatea transmite o emisiune cu Tatulici în prim plan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel