Vezi de câte ori poate fi concediat şeful de la resurse umane al spitalului Mavromati

stelian-aivancese
stelian-aivancese

Fostul şef al Serviciului de resurse umane de la Spitalul Judeţean Mavromati din Botoșani, Stelian Aivăncesei, a câştigat un nou proces cu instituţia care l-a concediat de câteva ori.

autor: Adrian Stroescu

Stelian AivănceseiAivăncesei a obţinut în instanţă, într-un proces încheiat pe data de 1 noiembrie 2011, daune morale de 30.000 de lei, după ce magistraţii Curţii de Apel din Suceava au constatat că actuala conducere a spitalului şi-a bătut joc de angajatul său, concediindu-l de mai multe ori, în ciuda hotărârilor judecătoreşti în favoarea sa, informează botosaninews.ro.

Instanţa din Suceava a menţinut decizia Tribunalului Botoşani emisă în luna mai 2011, în baza căreia Spitalul Judeţean era pus la reangajarea lui Aivăncesei şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei.

Acesta este cel de-al doilea proces în care Aivăncesei câştigă în instanţă nu doar reangajarea sa, ci şi daune morale. Primul proces a fost câştigat în martie, Aivăncesei beneficiind de daune morale de 10.000 de lei.

Banii trebuie plătiţi din bugetul spitalului, în condiţiile în care managerul Ovidiu Mimor i-a desfăcut contractul de muncă lui Aivăncesei de cinci ori.

Citește și:

O maternitate la două judeţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel