Vezi cu cine stă Moise Guran noaptea în parc

moise_guran
moise_guran

Moise Guran a profitat din plin de vacanța bine-meritată din acest an. După o călătorie mult așteptată cu familia la Barcelona, vedeta de la TVR 2 a profitat și de o vizită la galeriile romane de la Roșia Montană, precum și de un periplu prin frumoasa cetate Alba Iulia, unde a imortalizat un scurt răgaz pe care și l-a oferit într-o noapte pe o bancă în parc, în compania unei... statui.

Despre vacanța recent încheiată, jurnalistul economic de la TVR 2 a declarat: „Am fost în Spania, plănuiam de mult timp să îmi duc familia la Barcelona şi am reuşit în sfârşit în această vară. Revenit în ţară, ne-am urcat în maşină şi am plecat unde am văzut cu ochii. Ţineam foarte mult să ajung în vara asta la Roşia Montană. Îmi era teamă că până la vară galeriile romane nu vor mai exista. Am fost în mină, apoi mi-am dus fiul la Alba Iulia, în frumoasa cetate pe care nici eu nu o văzusem reabilitată, am mâncat o friptură la Sibiu, am vizitat Râşnovul şi ne-am întors acasă”, a povestit Moise Guran.

Preocupat de subiectele fierbinți din noul sezon al emisiunii Ora de Business, care va reveni la TVR 2, de luni, 13 august, Moise Guran își îndeamnă telespectatorii să fie cât mai informați în legătură cu situația economică, pentru a fi în stare să ia cele mai bune decizii, și să urmărească emisiunea sa.

”La radio am început emisiunea deja de o săptămână, la TVR 2 începem emisiunea Ora de Business de luni, 13 august, după Olimpiadă. Mai avem în faţă jumătate din acest an şi deşi perspectiva nu este bună, sper ca lucrurile să se aşeze iar pagubele anului electoral pentru economie şi pentru noi toţi să fie cât mai mici. Cred că în aceste luni va trebui să fim cu toţii pe fază, să luăm la timp cele mai bune decizii legate de bani, de credite, depozite, curs de schimb, iar noi, cei de la Ora de Business ne vom strădui să îi informăm pe oameni la timp şi să îi ajutăm să ia aceste decizii. Trebuie doar să îşi facă timp seara de la 20.30, să urmărească emisiunea noastră la TVR 2.”, a adăugat Moise Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel