Vezi ce ștranduri din București își deschid porțile, de 1 Mai

strand
strand

Nu toți administratorii ștrandurilor din Capitală au mizat pe vremea frumoasă de 1 Mai, astfel că mai multe locuri de agrement nu au posibilitatea de a-și primi clienții în această minivacanță. Cu toate acestea, bucureștenii se pot bucura de o baie rece sau de razele calde ale soarelui, fie la Ștrandul Tineretului, fie la Ștrandul Dâmbovtța - Ciurel.

De 1 Mai se deschide Ştrandul Tineretului, unul dintre cele mai mari locuri de agrement din Capitală, unde 10.000 de bucureşteni au la dispoziție 3.500 de metri pătraţi de apă în bazine, plajă pe iarbă şi locuri de distracţii în zona de agrement. Intrarea va costa 20 de lei în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend.

La Ştrandul Dâmboviţa – Ciurel, de lângă Piaţa Crângaşi, bucureștenii sunt așteptați în cele cinci bazine, din care două sunt pentru copii, încă din acest week-end. În complexul din Crângași care are şi două terenuri de fotbal şi unul de tenis, micuții sub şapte ani vor avea intrarea gratuită tot sezonul, în timp ce accesul celorlați costă 10 lei, scrie Adevărul.

Printre ștrandurile care nu intră în competiția distracțiilor cu apă de 1 Mai se numără Water Park, din Otopeni, şi Cara, din Titan, precum și Ștrandul Berceni, unde abia se vopseşte bazinul, în timp ce bazinul olimpic de la Ştrandul Copiilor – Văcăreşti nu va primi înotători timp de încă trei-patru săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel