Veteda TVR Iuliana Tudor a născut un băiețel. Zvonurile privind leucemia sunt false

Iuliana Tudor a născut, în urmă cu câteva ore, un băieţel. Atât bebeluşul cât şi proaspăta mămică sunt bine şi au primit de la medici nota maximă. Naşterea a fost una cu probleme, chiar dacă vedeta Tv nu are leucemie, aşa cum au scris unele ziare. Intervenţia cezariană a fost efectuată de cel mai cunoscut ginecolog din Bucureşti, dr. Iulian Badea, iar tratamentul a fost ghidat de prof. Ana Maria Vlădăreanu, de la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar. Riscul major era de hemoragie, întrucât Iuliana are un deficit genetic de trombocite, care afectează coagularea sângelui.

Deşi s-a aflat pe micul ecran şi în debutul sezonului cu numărul 7 al „O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor a anunţat public, în urmă cu o lună, că renunţă temporar la rolul de prezentator al emisiunii, însă a rămas alături de producţia TVR în calitate de redactor coordonator, ocupându-se în continuare de conţinutul editorial al programului de televiziune.

„Este cel mai fericit moment din viaţa mea. Ţinându-mi copilul în braţe am certitudinea că sunt împlinită! Nicio altă realizare profesională sau personală nu m-a făcut să mă simt astfel”, a declarat Iuliana Tudor. Cât despre momentul revenirii pe micul ecran, vedeta TVR anticipează că se va întoarce când va considera că este momentul potrivit. „Acum nu pot să spun decât că absenţa mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoţiile de dinaintea startului emisiunii în direct. Voi alege cu atenţie momentul revenirii, pentru că îmi doresc ca bebeluşul să nu fie privat de prezenţa mamei lui, mai ales în primele luni de viaţă, însă, sunt încrezătoare că voi şti să mă împart echilibrat între familia de acasă şi cea de la Televiziunea Română”, a declarat vedeta TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel