Vești proaste pentru Cheloo. Ce a transmis creatorul X Factor

Cheloo
Cheloo

Cheloo și-a pus pe toată lumea în cap în momentul în care a afișat o atitudine homofobă la adresa lui Paolo Lagana, concurentul gay de la X Factor. Vorbele juratului au ajuns și la urechile inventatorului X Factor care și-a exprimat opinia pe marginea acestui subiect.

“Delia poate să te ia acasă. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, tot ceea ce reprezinți. Țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”, au fost cuvintele lui Cheloo.

Care este punctul de vedere al reprezentanților FremantleMedia, acolo unde lucrează și inventatorul X Factor, Simon Cowell

„FremantleMedia încurajează ferm toleranța, iar respectul pentru demnitatea personală este unul dintre valorile noastre principale. Nu încurajăm comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect în general și luăm foarte în serios sesizările de această natura. X Factor este o competiție deschisă pentru toată lumea, indiferent de rasă, vârstă, gen sau orientare sexuală.

Analizând schimbul de replici dintre cele două părți, este evident că Paolo are suportul majorității juriului, al spectatorilor din sală și al publicului de acasă, care l-au trimis în runda următoare a show-ului. Cu toate că am simțit că discuția dintre Cheloo și Paolo a fost încordată și a avut legatură cu prestația din seara aceea, credem totuși că, din cauză ca nu a ascultat cu atenție cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect și nu și-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi, iar acest lucru ar trebui să se întâmple în show-urile viitoare”, au declarat reprezentanții FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel