EXCLUSIV  Vești proaste pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion. Săgetătorul va fi considerat rebel și încăpățânat

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii la final de săptămână.

Careul dintre Mercur dn Vărsător și Uranus din Taur poate crea schimbări neașteptate de dispoziție, discuții aprinse și multiple momente de opoziție. Astrele ne recomandă să avem grijă  la ce spunem, dar și la ușurința cu care ne lăsăm atrași în conflicte de opinie. De asemenea ar fi bine să nu ne grăbim cu declarațiile. De multe ori ne vom da seama că nu am înțeles bine ce a declarat cealaltă persoană”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscop va fi difuzată la ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

 

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Nu este cea mai bună zi pentru a le demonstra celorlalți că ai dreptate. Riști să pleci cu coada între picioare după orice discuție. 

Taur

Vor fi multe momente frustrante la locul de muncă. Te vei mira și tu de propriile reacții, mai ales după discuțiile cu persoanele cu autoritate. 

Gemeni

Faci tot posibilul să te abții, să nu zici nimic provocator, dar nu îți iese. Pur și simplu vei reacționa chiar dacă nu este vorba despre tine. 

Rac

Fă tot posibilul să nu îți riști economiile! Speculațiile nu sunt avantajate astăzi. Mai ales dacă sunt făcute pe baza unor fapte nedovedite. 

Leu

Partenerul are gesturi bruște care te vor irita. Să nu te aștepți la explicații pentru că nu le vei primi! Orele suplimentare trebuie făcute cu un rost. 

Fecioară

Dacă te vei gândi prea mult, vei risca să pierzi unele oportunități. Mai ales la locul de muncă. Astăzi, așteptarea poate crea confuzie. 

Balanță

Vei avea tendința de a media conflicte la locul de muncă, dar astrele îți recomandă să nu te bagi deloc mai ales dacă nu ești direct implicat. 

Scorpion

Programul îți va fi dat peste cap, fără drept de apel. Deci ai face bine să fii tot timpul pregătit de schimbări de direcție. 

Săgetător

Vei fi destul de incisiv și vei sancționa orice tentativă a celorlalți de a te îndupleca. Vei fi considerat rebel și încăpățânat. 

Capricorn

Te vei confrunta cu o serie de cheltuieli neașteptate care îți vor da peste cap bugetul. Vei fi nevoit să amâni sau să anulezi unele achiziții. 

Vărsător

Mintea ta va galopa astăzi. Te vei aprinde repede, vei fi pregătit tot timpul cu o replică și riști să nu îi lași și pe ceilalți să comunice. 

Pești

Astrele îți recomandă și astăzi să stai departe de știri negative. Vei fi destul de prăpăstios și vei avea tendința de a te victimiza în mod exagerat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel