Veşti proaste pentru contrabandişti. Supraveghere cu termoviziune la vamă

Granita
Granita

Veşti proaste pentru contrabandişti. IGPF a demarat o licitaţie de peste 13 milioane de lei pentru a cumpăra autospeciale de supraveghere cu termoviziune.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) a demarat o licitaţie deschisă prin care vrea să cumpere autospeciale de supraveghere cu termoviziune, cu o valoare cuprinsă între 13 milioane de lei şi 54 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 24 de luni şi cu o valoare estimată cuprinsă între 13.002.938,4 lei şi 54.178.910 lei, fără TVA. Prin acest acord-cadru urmează să fie achiziţionate minimum 12 autospeciale de supraveghere cu termoviziune, respectiv maximum 50.

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat - Fondul pentru Securitate Internă.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19 februarie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 19 martie, ora 18,00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel