EXCLUSIV  Vești minunate, înainte de Luna Plină, pentru Gemeni, Taur, Berbec, Leu, Fecioară. Previziuni mai dure pentru Balanță, Scorpion, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii, înainte de Lună Plină în semnul Săgetătorului de marți, 14 iunie, când este posibil „să fim mai agitați, să ne stresăm mai mult decât este cazul pentru unele situații superficiale sau să ne detașăm total de ceilalți”. 

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Mercur va fi susținut de către Marte și Jupiter, deci unii dintre voi își vor recăpăta glasul și curajul de a spune tot ce își doresc sau nu. 

Taur

Vei fi mult mai eficient în strategiile financiare. Și vei găsi soluțiile necesare pentru a evita unele cheltuieli. Venus se rupe de Uranus, deci îți recapeți liniștea.

Gemeni

Mercur revine la el acasă. Te simți mai bine în pielea ta, iar mintea îți funcționează mai bine ca în ultimele săptămâni. 

Rac

S-ar putea să simți deja efectele Lunii Pline de mâine. Mai ales la serviciu. Vor apărea unele situații mai încurcate care te vor stresa serios. 

Leu

Mercur te va ajuta să găsești oamenii potriviți în momentele potrivite. Și astrele chiar îți recomandă să mai asculți și de alții. 

Fecioară

Atenția ta va fi îndreptată către carieră. Ai toate șansele să impresionezi pe cineva cu modul în care te ocupi de proiectele tale. 

Balanță

Astrele te sfătuiesc să fii mai atent la promisiunile celor din jur. Și dacă se poate să nu faci nici tu. Nu este o zi bună pentru decizii. 

Scorpion

Mai puține vorbe, mai multă muncă. Vei face tot posibilul să eviți discuțiile, ședințele, sau mai bine zis timpul consumat aiurea. 

Săgetător

Nevoia de a face pe placul celorlalți va fi destul de crescută. Și intri într-un cerc vicios de unde cu greu vei ieși. Fii mai atent la ce îți transmite corpul!

Capricorn

Somnul și odihna trebuie să fie prioritare. Dacă nu, îți vei da seama că nu funcționezi în mod optim în niciun domeniu. 

Vărsător

Vor fi mulți cei care vor dori să îți ofere care mai de care sfaturi. Nu este cea mai bună zi pentru a le urma exemplul. 

Pești

Revin unele discuții în familie. Despre anumite subiecte de care fugi de ceva timp. De data aceasta, va trebui să te implici. 

 

Lună Plină pe 14 iunie

 

„Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu. Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens.ro. 

 

Ce se întâmplă cu o zodie în săptămâna 13 - 19 iunie

„Luna Plină se petrece în Casa 7, grijă în discuțiile cu partenerul, pentru că Mercur intră în semnul tău. Să nu acționezi bazat pe ce idei ți-au venit. E o săptămână plină de confuzie. Nici profesional nu este nimic clar. Pe moment, te enervezi, nu înțelegi ce se întâmplă, dar nu lua lucrurile personal, mai ales la locul de muncă. Tu ai capacitatea de a te adapta foarte ușor. Conjuncția Marte - Berbec la tine se petrece în Casa 11. Să nu iei vorbele unui prieten mai mult decât sunt”, a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel