EXCLUSIV  Vești grozave pentru Capricorn, Scorpion și Fecioară. Dificultăți pentru Leu. Problemele financiare se rezolvă pentru Săgetător

Foto Pexels
Foto Pexels

Mercur retrograd se întoarce în semnul Capricornului. Astrologul Daniela Simulescu are noi previziuni pentru toate zodiile.

„Planeta comunicării se va alătura celorlalte, Marte/Venus retrogradă și Pluto. În primă fază, până pe 4 februarie, Mercur va readuce în discuție decizii importante. Vom fi nevoiți să ne asumăm și un succes și un eșec, mai ales în zona profesională. De asemenea, nu vom mai putea scăpa de asumarea unor responsabilități”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!  

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Discuțiile cu șefii se pot îmbunătăți dacă vei fi de acord să asculți și varianta lor. Încăpățânarea nu te va ajuta deloc în perioada aceasta.

Taur

Venus se apropie de oprirea retrogradării. Începi să fii mai atent la nevoile tale și nu ale celorlalți. Și nici nu vei mai înerca să îi schimbi.

Gemeni

Schimbarea de semn a lui Mercur se va resimți cu siguranță în starea zilei. Vei fi cuprins de mai multe preocupări vechi.

Rac

Astrele vor cu tot dinadinsul să îți arate că este nevoie să ajungi la un numitor comun cu partenerul sau cu oamenii dragi.

Leu

Dificultățile apărute la serviciu nu sunt decât oportunități de a te maturiza din punct de vedere profesional. Chiar și tensiunile dintre colegi asta vor.

Fecioară

Mercur trece într-o poziție prielnică ție. Vei putea să îți exprimi sentimentele mult mai ușor. Mai ales dacă ai așteptat ceva timp.

Balanță

Mediul înconjurător este preocuparea ta principală. Ești atent la detalii, la stările familiei și la cum arată spațiul în care locuiești.

Scorpion

În primă fază, Mercur îți va readuce unele amintiri. După care, vei beneficia din plin de avantajele lui: minte mobilă și intuiție.

Săgetător

Schimbarea lui Mercur te va ajuta să găsești soluții pentru problemele financiare. Și ar fi recomandabil să primești și sfaturile partenerului.

Capricorn

Cu Mercur, Venus, Marte și Pluto în semnul tău, ai un adevărat arsenal astrologic. Pe care îl poți folosi cu succes în orice domeniu.

Vărsător

Mercur va dori să îți reamintească multe frici. Va fi nevoie să stai mai retras și să îți rezolvi problemele mai vechi.

Pești

Trecerea lui Mercur în Capricorn îți aduce aminte că ai nevoie de oameni pentru a ajunge unde îți dorești, mai ales pe plan profesional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel