EXCLUSIV  Vești foarte bune pentru Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător. Idei, bani, revelații!

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu prezintă, la DCNewsTV, previziunile zilei de 1 noiembrie.

Prima zi a lunii vine cu un aspect armonios între planeta comunicării/gândirii și planeta expansiunii/increderii. Poate fi o zi bună pentru studiu, pentru examene, dar și pentru a învăța lucruri noi care ne vor folosi.

CITEȘTE AICI: Lună Nouă în Scorpion, semnal puternic pentru 2022. Noi oameni, noi evenimente și secrete dezvăluite

Horoscopul zilei va fi difuzat, ca de obicei, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV:

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile pentru 1 noiembrie:

Luni

Discuțiile cu prietenii sau partenerul îți vor aduce nenumărate revelații. Este important să și asculți astăzi, nu doar să vorbești.

Taur

Nu este acea zi pentru a sta în banca ta. Din contră! Ar trebui să comunici des cu șefii sau colegii. Chiar și fără un motiv întemeiat.

Gemeni

Exprimarea de sine devine importantă. Deci să nu ai teamă să spui ce vrei, ce îți dorești și să te arăți lumii așa cum ești.

Rac

Discuțiile oneste cu membrii familiei vor ajuta la rezolvarea multor probleme. Dar este important să aveți încredere unii în ceilalți și să nu vă mințiți.

Leu

Vei fi cel mai bun orator! Ba chiar vei reuși să mediezi unele conflicte, să ajuți oamenii să negocieze. Chiar și partenerul se va deschide altfel în fața ta.

Fecioară

Vei reuși să gestionezi mult mai bine situația financiară. Mai ales dacă vei face ceva în mod conștient. Nu lăsa ziua să treacă fără a verifica bugetul.

Balanță

Debordezi de idei și inițiativă. Multe dintre propunerile tale vor fi preluate și folosite în rezolvarea unor probleme mai vechi.

Scorpion

Inituția este arma ta. Îți vei da seama imediat de aspecte care altora nu le sunt vizibile sau clare. Totuși nu exagera cu scenariile!

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu petreci ziua aceasta într-un mod solitar, ci să îți contactezi prietenii, cunoștințele. Nici nu contează dacă o faci online sau offline!

Capricorn

Îi vei asculta cu admirație pe șefi și vei dori să comunici așa ca ei. Este important să nu îți activezi un complex de inferioritate în prezența lor.

Vărsător

Toată ziua te vei gândi la obiectivele importante. Îți place să le creionezi în mintea ta și chiar vei simți că astfel ajuți la realizarea lor.

Pești

Vei fi pasionat de discuțiile profunde, despre subiecte tabu, despre frici. Partenerul va fi și el dispus să te asculte sau să participe.

 

 

 

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

 

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel