EXCLUSIV  Vești extraordinare pentru Berbec, Taur, Balanță, Scorpion. Previziuni dificile pentru Gemeni, Leu, Vărsător, Săgetător. Sănătate, bani, curaj!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Marte intră, luni, în semnul Capricornului, urmând noi schimbări importante pentru toate zodiile.

Marte va sta în Capricorn până pe data de 6 martie 2022. „În toată această perioadă, în același semn va fi și Venus. Relațiile și activitățile noastre vor avea ceva în comun: pragmatismul. Nu ne vom mai grăbi și vom ținti către țințe îndepărtate. Veți observa o presiune pe lumea din jur, toți vor fi preocupați să reușească”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!  

Marte în Capricorn va fi ca un șef care ne va ajuta să ne organizăm viața și să punem lucrurile în mișcare, căutând soluții la toate problemele amânate sau ignorate. Tranzitul ne va obliga să luăm decizii radicale, cu efecte pe termen lung. 

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci schimbarea lui se va observa cu siguranță, mai ales în ceea ce privește ambiția ta profesională.

Taur

Vei prinde curaj să lupți pentru obiectivele tale, dar și pentru principiile pe care ți le-ai format în timp.  

Gemeni

Tranzitul lui Marte va scoate la iveală orice greșeală financiară. Nu te vei mai putea baza așa mult pe sprijinul celorlalți.

Rac

Marte va dinamita casa relațiilor. Acolo vei avea destule oportunități, dar și momente de tensiune. Cert este că nu te vei plictisi.

Leu

Vor apărea multiple conflicte la locul de muncă. Cert este că atmosfera va fi una destul de tensionată, dar motivantă în același timp.

Fecioară

Marte își dorește de la tine să îți folosești creativitatea, să te ocupi și de pasiuni, și să îți dai seama că viața nu înseamnă doar muncă.

Balanță

Dacă au fost probleme în familie și au fost găsite soluții, Marte va grăbi rezolvarea.

Scorpion

Mintea îți va funcționa de minune. Cuvintele vor fi cele mai bune instrumente. Vei convinge pe oricine de absolut orice.

Săgetător

Marte va tranzita casa banilor. Te poți trezi cu sume suplimentare de bani, dar și cu destule cheltuieli neprevăzute în bugetul perioadei.

Capricorn

Marte va avea rolul de a te împinge de la spate. În absolut orice situație. Este adevărat că vine la pachet și cu multă furie.

Vărsător

Marte vrea de la tine curățenie, și la propriu și la figurat. De asemenea, va trebui să ai mai multă grijă de sănătate și să nu neglijezi odihna.

Pești

Nu vei putea sta singur sau retras. Ai nevoie de oameni, de comunitate, de evenimente. Vei prinde mai mult curaj pentru planurile de viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel