EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Pești, Scorpion, Gemeni, Berbec, Rac, Leu, Fecioară. Mici neînțelegeri cu partenerul pentru Săgetător

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Una gândești, alta spui. Nici tu și nici oamenii din jurul tău nu îți mai înțeleg reacțiile. Cu răbdare, vor fi deslușite toate. 

Taur

Pot apărea erori de judecată în momentele în care faci socoteli. Ar fi recomandabil să ceri un sfat înainte de a face cheltuieli. 

Gemeni

Careul Soarelui din semnul tău cu Neptun nu poate aduce decât multă confuzie, la orice nivel. Evită să crezi tot ce spun ceilalți. 

Rac

Multe dintre percepțiile tale nu vor fi de ajutor. Astrele îți recomandă ma degrabă să te bazezi pe ce este concret. 

Leu

Între ce vrei tu și ce cred apropiații este un conflict. Nu este cazul să le faci pe plac tuturor. Nu vei avea niciun câștig din această atitudine. 

Fecioară

Programul zilei va fi dat peste cap de situații nesemnificative. Va fi dificil să te ocupi de tot ce ți-ai propus, deci nu este cazul să insiști. 

Balanță

Venus se apropie de careul cu Saturn. Nu prea vei fi în apele tale. Încearcă să nu stai în situații tensionate, te vor consuma. 

Scorpion

Astrele te invită să ai grijă cui îi faci destănuiri. Astăzi nu este o zi bună pentru a te deschide în fața nimănui, nici măcar a celor dragi. 

Săgetător

Micile neînțelegeri cu partenerul te vor mâhni, dar nu ar trebui să le dai mai multă importanță decât este cazul. Mâine le vei uita. 

Capricorn

Colegii îți dau mari bătăi de cap. Apropiații nu își respectă unele promisiuni. Și uite așa, vei încerca să navighezi printre toate. 

Vărsător

Încearcă să îți dai seama dacă înainte de a face ceva pentru cineva, te neglijezi sau nu. Un pic de agoism chiar nu ar strica. 

Pești

Nu vei vedea clar intențiile familiei. Unele lucruri nu sunt deloc ce par, și în asemenea momente ai face bine să nu iei decizii. 

 

Marte în Taur din 5 iulie

 

Marte va tranzita semnul Taurului între 5 iulie și 20 august. „Perioada respectivă se anunță a fi destul de tensionată din punct de vedere financiar”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Marte se va întâlni cu Uranus și cu Nodurile Lunare, ceea ce înseamnă că, atât la nivel mondial, cât și personal, vom simți mugurii unei crize. Deciziile care se vor lua vor crea multe frustrări”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel