EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Gemeni, Rac, Berbec, Taur, Pești, Vărsător, Scorpion, Balanță. Ajutor neașteptat pentru Leu

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, horoscopul zilnic va fi difuzat începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Vei fi mai preocupat de zona profesională. S-ar putea să primești reproșuri, dar astăzi nu ești dispus să faci pe placul altora. 

Taur

Replicile celorlalți nu sunt pe placul tău și vei face tot posibilul să fii validat. Dar aceste eforturi sunt chiar inutile. 

Gemeni

Cheltuielile făcute pentru alții te vor enerva. Dar nu este cazul să te victimizezi. Ci să ai unele limite destul de bine stabilite. 

Rac

Pare că oamenii dragi nu vor să te urmeze. Deci nu mai încerca să le schimbi atitudinea. Acceptarea este cheia, nu resemnarea. 

Leu

Ajutorul poate veni de la cine nu te aștepți. Deci nu pune presiune pe cei dragi dacă nu te sprijină cum ți-ai fi dorit. 

Fecioară

S-ar putea să fii mai radical atunci când vine vorba de planurile celor dragi. Dacă aceștia contează cu adevărat, nu le distruge speranțele. 

Balanță

Echilibrul între viața profesională și cea personală este destul de fragil. Totul pornește de la oamenii cu care îți petreci ziua. 

Scorpion

Drumurile pe care le vei face astăzi vor fi destul de zăpăcite. De aceea, ar fi bine să te asiguri că pleci din timp și că ai tot ce îți trebuie. 

Săgetător

Nu te baza atât de mult pe spijinul altora! S-ar putea să ai surprize neplăcute! Încearcă să te bazezi pe tine, însă fără a te victimiza. 

Capricorn

Comportamentul partenerului este greu de înțeles. Una spune și alta face. Și pe urmă te va acuza că nu îi acorzi atenție. 

Vărsător

S-ar putea să ai așteptări exagerate de la colegii de serviciu. Îi ajuți fără să ți-o ceară după care te vei victimiza pe nedrept. 

Pești

Te vei trezi în situația de a apela la o doză suplimentară de egoism. Oamenii se comportă de parcă te-ar fi câștigat la loto.

 

 

„Suntem în sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel