EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Gemeni, Rac, Balanță, Taur, Capricorn, Pești. Multe compromisuri pentru Leu la început de decembrie

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii la începutul lunii decembrie.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată pe DC News, începând cu ora 9.00.

Finalul anului 2022 nu va fi unul liniștit! Retrogadările lui Mercur și Marte ne vor da planurile peste cap și nu ne vor ajuta atunci când ne vom face lista cu rezoluții. În primele zile ne bucurăm de triada Soare-Mercur-Venus în Săgetător și vom fi destul de optimiști. Dar cu cât ne apropiem de jumătatea lunii, vom simți din plin responsabilitățile, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Opoziția dintre Marte și Venus îți va aduce momente în care alergi după ceva, dar vei descoperi că nici tu nu știi ce vrei cu adevărat. 

Taur

Vei fi destul de iritat de persoanele din jur. Simți că orice persoană vrea să obțină ceva de la tine. Atenție la cheltuieli!

Gemeni

Careul dintre Mercur și Neptun te agită mai mult decât este cazul. Fără un motiv anume! Pur și simplu vei fi destul de confuz. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii cât mai prezent la ceea ce se întâmplă în viața ta, nu să încerci să te disociezi cum apare ceva ce nu îți convine. 

Leu

Va trebui să faci mai multe compromisuri. Clar, nu vei renunța la unele dorințe, dar e nevoie să le faci spațiu și celor ale apropiaților. 

Fecioară

Discuțiile din sânul familiei nu îți vor fi deloc pe plac. Ai prefera să te ocupi de partea profesională, ești mai liniștit așa. 

Balanță

Opoziția Venus-Marte poate aduce unele discuții contradictorii. Atenție că astrele vor să înveți ceva din acest fapt. Deci nu fugi!

Scorpion

Ești tentat să faci mai multe cheltuieli decât este cazul. Poate vrei să impresionezi pe cineva, poate vrei să uiți ceva. 

Săgetător

Atât Venus, cât și Mercur, din semnul tău, primesc aspecte tensionate. Te vei strădui serios să păstrezi aparențele. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu tragi de tine. Ba chiar ar trebui să te ocupi de managementul stresului. 

Vărsător

Vei pendula între a sta singur/cu familia și a ieși cu prietenii. Cert este că, dacă nu vei face puțin din toate, nu vei fi mulțumit. 

Pești

Dacă lucrezi, încearcă să nu îți neglijezi familia. Și invers. Este nevoie să găsești un echilibru. De asemenea, comunicarea este cheia. 

 

 

Citește și...

Lună Plină pe data de 8 decembrie 2022. Schimbări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești (zodie / ascendent)      

 

„Luna Plină în Gemeni de pe data de 8 decembrie 2022 îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, redactor - șef Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel